Over mij

Annepanne

Hello! Ik ben Anne, 26 jaar, vroeger ook wel ‘Annepan’. Maar nu ik vergroeid ben met mijn creatieve pen (en potlood) noem ik mezelf Annepen. Extra leuk vind ik het om dat op z’n Engels uit te spreken…(probeer maar eens uit)

 

Ik ben een gezellige creatieveling met een oog voor detail en vooral een hele grote passie voor illustratie en vormgeving. Over branding, grafische vormgeving, alle ins & outs over Adobe software en het werken/ontwerpen in opdracht heb ik heel veel geleerd tijdens mijn studies Design & Styling op het ROC en Fashion & Branding op het Amsterdam Fashion Institute, waar ik in 2019 mijn bachelor behaalde. Tekenen en illustreren deed ik al van kinds af aan. Ik schreef verhaaltjes, maakte er illustraties bij, vouwde het naar boekjes en kopieerde ze voor mijn hele familie. Tja, dat creëren zat er echt altijd al in. Nu kan ik lekker mijn creatieve ei kwijt in Studio Annepen.

Knus en vrolijk

Ontwerpen en tekenen met een digitale pen is helemaal mijn ding, maar dan wel met een handgemaakt, imperfect gevoel. Volg je het nog?

 

Mijn stijl is warm, schattig, knus en rijk aan elementen uit de natuur. Ik geniet het meeste van alledaagse, kleine momenten dus die probeer ik te vangen in mijn illustraties. Mijn doel is om, met mijn creaties, een glimlach op je gezicht te toveren en een positief gevoel mee te geven. Want dat is precies wat illustreren en creatief bezig zijn voor mij doet.

 

Word jij vrolijk van mijn stijl en heb je een leuk idee of kriebelt er wat nieuwsgierigheid? Leuk! Mail naar hello@studioannepen.nl

Typisch Anne

  • Woont in Den Haag, vlak aan de kust (wat een luxe!)
  • Heeft een creatieve en schrijfgrage pen. Wilde vroeger het liefste schrijfster worden
  • Blinkt uit in eigenwijsheid en introvertheid
  • Vraagt zich altijd veel te veel af
  • Is gek op koffie en stamppot (maar niet in die combinatie…)
  • Vindt rust en inspiratie aan zee en in het bos
  • Gelooft in ‘the art of kindness’ en heeft hier zelfs een tattoo van
  • Heeft de liefste collega, namelijk toypoedel Luus

Educatie

BA Fashion & Branding – Amsterdam Fashion Institute (2015 – 2019)

MBO Design & Styling – ROC Mondriaan School voor Mode (2013 – 2015)

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

Heb je interesse in een toffe samenwerking? Of heb je een vraag voor mij?
Laat het me gauw weten, dan neem ik contact met je op!