Branding

Branding: jouw verhaal tot leven

Ben je op zoek naar een (nieuwe) huisstijl en/of een logo vol met illustratieve elementen en spreekt mijn knusse stijl jou aan? Wil je een unieke, handgemaakte sfeer aan jouw bedrijf of onderneming meegeven? Bijvoorbeeld een handgeschreven naam of een speciaal getekend icoon in jouw logo? Dan ga ik graag voor je aan de slag! Samen verzamelen we inspiratie en ga ik op zoek naar jouw kernwaarden om die te verwerken in het ontwerp. Ik ben opgeleid als brander dus ik kan je goed op weg helpen om jouw verhaal te laten stralen.

Hoe werkt dat?

Logo pakket

Een logo is een belangrijk onderdeel van jouw branding. Misschien start je net met je onderneming of ben je toe aan een nieuwe look. Als onze stijlen matchen, ontwerp ik graag een uniek logo voor jou. In het ontwerpproces van een logo maak ik 3 conceptversies en krijg je 2 keer de kans om je feedback en correcties aan te geven. Je krijgt het logo van mij in meerdere bestandsformaten aangeleverd zodat je er echt alle kanten mee op kunt.

 

Een logo project duurt meestal 4 weken en kost je een investering van €399,- (ex. BTW).

Huisstijl pakket

Mocht je het écht goed aan willen pakken, en dat raad ik absoluut aan, dan is het huisstijl pakket iets voor jou. Een logo is immers maar 1 onderdeel van je branding. In dit project creëren we samen een tof geheel waar je echt goed mee voor de dag komt. Ik ga voor je aan de slag met jouw eigen kleuren, typografie, look, feel & mood, en ontwerp allerlei illustratie elementen die bij jouw brand passen en je herkenbaar maken.

 

Zo’n project kost je gemiddeld een investering van €699,- (ex BTW), maar is natuurlijk weer helemaal afhankelijk van je wensen en de hoeveelheid aan elementen die we gaan ontwerpen. Stuur gerust een berichtje met jouw persoonlijke ideeën voor meer informatie.

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

Heb je interesse in een toffe samenwerking? Of heb je een vraag voor mij?
Laat het me gauw weten, dan neem ik contact met je op!