Illustratie

Lieve illustraties

Illustreren: dat doe ik elke dag met zoveel liefde
dat ik het wil delen met jou!

Wil je een persoonlijke illustratie in de
Studio Annepen-stijl voor op jouw blog,
je social media of voor in een magazine of boek?
Of misschien een (huisdier)portretje of een ander cadeau?

Leuk! Ik begin alvast met schetsen en brainstormen!

Hoe werkt dat?

Laat jouw boodschap stralen!

Een illustratie kan jouw boodschap/sfeer overbrengen, laten stralen en persoonlijk maken. Heb jij daar ook zin in? Dan kun je me geheel vrijblijvend een mailtje sturen met je ideeën/wensen. Ik neem dan contact met je op en na even kletsen en brainstormen krijg je van mij een offerte. Denk jij “YES!” dan gaan we, na het accepteren van de offerte en mijn voorwaarden en het voldoen van een eventuele aanbetaling (afhankelijk van de grootte van de opdracht), heerlijk aan de slag.

 

Werkwijze

Ik maak graag een mix tussen digitaal en papier. Dat wil zeggen dat ik in de basis digitaal werk en teken, maar hier soms “echte” waterverf, inkt en potlood elementen in verwerk. Al mijn ontwerpjes hebben een handgemaakt en “imperfect” gevoel, ondanks dat ze grotendeels digitaal geproduceerd zijn. Daar ben ik zo dol op!

 

In mijn voorstellen/schetsen maak ik alles al zoveel mogelijk visueel voor je. Ik presenteer altijd meerdere opties en geef je advies over de toepassing en vormgeving. Je krijgt ruimte voor feedback zodat we samen tot jouw droom illustraties komen. Hierover vind je alles in mijn algemene voorwaarden.

Prijzen

Omdat de prijs zo afhankelijk is van o.a. jouw wensen en de grootte van de opdracht, is het moeilijk om een kant-en-klare prijs te noemen. Daarover kun je me altijd het beste even een mailtje sturen. Voorbeeld: prijzen kunnen variëren van €80 voor een eenvoudig ontwerpje tot €400 voor een uitgebreide serie illustraties.

 

Portretjes

Ik maak graag een portretje van jou, je geliefde(n) en je huisdieren! Hiervoor reken ik per persoon, dier of element op het portretje. Het starttarief is altijd €25 en ieder (volwassen) persoon op het portretje kost €20. Een huisdier of kindje op het portretje? Dat kost €15 per lief wezentje. Extra elementen zoals planten, bloemen of tekst kosten €10 per element.

 

Voorbeeld: een gezinnetje van 2 volwassenen en 1 kind en hondje kost dus €95. Je krijgt je bestand digitaal aangeleverd in hoge kwaliteit. Afdrukken op mooi papier kan natuurlijk ook tegen meerprijs.

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

Heb je interesse in een toffe samenwerking? Of heb je een vraag voor mij?
Laat het me gauw weten, dan neem ik contact met je op!