Kaart op maat

De magie van een uniek kaartje

Kaarten: ik ben er dól op. Wat is er nou leuker dan dat er speciaal voor jou iets liefs op de deurmat valt? Kaarten horen bij grote bijzondere, maar ook bij kleine spontane of troostende momenten. Een kaart op maat ontworpen voor iemand of voor een bepaalde gelegenheid maakt het nog specialer. Daarom ga ik met liefde voor jou aan de slag om een uniek en handgemaakt ontwerp te maken.

Hoe werkt dat?

Zeg het met een kaart

Vind je mijn stijl leuk en zoek je bijvoorbeeld een geboortekaartje, een persoonlijke kaart voor jouw valentijn, een kaart voor een jubileum, een verhuizing, een verjaardag of misschien juist voor een afscheid? Dan kun je me geheel vrijblijvend een mailtje sturen met je ideeën/wensen. Ik neem dan contact met je op en na even kletsen en brainstormen krijg je van mij een offerte. Denk jij “YES!” dan gaan we, na het accepteren van de offerte en mijn voorwaarden en het voldoen van een eventuele aanbetaling (bij grotere oplages), heerlijk aan de slag.

Drukken

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, regel ik ook het drukwerk voor je bij een vaste drukker die topkwaliteit levert. Wel zo makkelijk toch?

Prijzen

Omdat de prijs zo afhankelijk is van jouw wensen, het aantal kaarten en de papiersoort, is het moeilijk om een vast tarief te noemen. Daarover kun je me het beste even een mailtje sturen. Een eenvoudig ontwerp is al mogelijk vanaf €60 (incl. BTW, excl, drukkosten).

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

Heb je interesse in een toffe samenwerking? Of heb je een vraag voor mij?
Laat het me gauw weten, dan neem ik contact met je op!